Mjerimi i të djathtës shqiptare në çadër

“Mjerë e djathta shqiptare që asht ngujue në çadër dhe kërcënon botën me skenare kavajase, që udhëhiqet prej nji banditi si Berisha, që orientohet politikisht prej nji stalinisti si Islami, që andrron ngallnjimin elektoral tek nji martesë me Ilir Metën, që mbrohet prej ndonji profesori logorroik, dhe ndriçohet nga nipi i Hysni Kapos e do stramastikë tjerë ruralë”.

(Ardian Ndreca)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *