Formulari i konsensusit

hatefulshume

Dy vjet që merren me ligjin e dekriminalizimit. Përfundimi është pezmatues: një formular për t’u plotësuar në bazë të disa akteve nënligjore që janë, për nga forma dhe përmbajtja, antikushtetues.

Ka disa ditë që deputetët e shumicës po shprehin idenë se ligji i dekriminalizimit ka probleme serioze kushtetueshmërie, por për hir të konsensusit, e kanë pranuar. Ata shtojnë se dihet shumë mirë që askush nuk do e dërgojë këtë ligj për shqyrtim në Gjykatën Kushtetuese, për hir të konsensusit. Continue reading “Formulari i konsensusit”