21 Janari i harruar

21

Dinamika e ngjarjeve pas vrasjeve shtetërore të 21 Janarit dihet. Është parë, dëgjuar dhe përsëritet çdo herë në shtyp, sa herë që flitet për atë ditë dhe në ato media që bëjnë detyrën qytetare që të kujtojnë atë që politika po harron, gjykata nuk e ka çuar nëpër mendje dhe padrejtësia po krenohet. Vrasësi ose vrasësit ishin brenda godinës së Qeverisë. Continue reading “21 Janari i harruar”

Provokacion, konspiracion, gaz me rigon

 image1

Qeveria porosit një shkrim te “The Economist” për të reklamuar veten dhe Shqipërinë – Berisha shpall në fejsbuk provokacionin e rëndë dhe ngre teorinë konspirative – Mediat marrin lajmin dhe e plasin në faqe të parë duke i dhënë rëndësinë e një Bombe me Gaz Hidrogjen si ajo që disponon Koreja e Veriut. Pastaj, po në media vijojnë interpretimet, ngjyrimet, dhe analizat e ekspertëve. E gjithe vëmendja e publikut përqendrohet tek kjo çështje dramatike. Continue reading “Provokacion, konspiracion, gaz me rigon”