Mbi besën e shqiptarit dhe konceptin e shtetformimit

“Duke habitur botën me pikëpamjen tonë se shtetet serioze nuk mbrojnë territorin dhe sovranitetin e tyre, nuk e zhvillojnë vendin e vet, i nënshkruajnë dhe nuk tërhiqen nga marrëveshjet në dëm të vendit dhe shtetit etj. Shkurt, Isa dhe përkrahësit e tij ia kanë dhënë fjalën Serbisë dhe po qëndrojnë besnikë të saj. Gjithë fjalët e tjera të tyre duket sheshit se nuk qëndrojnë veçse si vuajtje që po u shkaktojmë ne me protesta që të mos jenë besnikë ndaj serbëve e Serbisë, por të mbrojnë interesat, në kuptimin e sotëm, të drejta të shqiptarëve.”
Hysamedin Feraj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *