Lufta legjitime

dem

Të ulur përpara televizorit, me një telekomandë në dorë, shumë shqiptarë po përjetojnë me ankth ngjarjet dramatike në Kumanovë. Për shkak të mungesës së informacionit nga “Lagjja e Trimave”, ku edhe po zhvillohen përleshjet më të ashpra, kanë lindur edhe spekulimet e para. Ndërsa gjuha e mediave dhe politikanëve sllavo-maqedonas apo serbe flet për grup terrorist, gjuha e mediave apo politikanëve shqiptarë është konfuze, memece, deri në delirante.
E vërteta këtë herë nuk qëndron në mes. E vërteta ulëret. Continue reading “Lufta legjitime”