Gjergji si Kreshniku

111111

Njihen disa tipa të zhgënjyerish: ata nga partitë, ata nga idealet, ata nga atdheu, dhe ata nga vetvetja. Ka dhe nga ata si Gjergji, i cili s’na e thotë pse është zhgënjyer, duke u orvatur me dinakëri të bëjë bashkë qingjin dhe ujkun nën emëruesin e përbashkët, perëndinë e të gjitha bestytnive, Zhgënjimin. Continue reading “Gjergji si Kreshniku”