sans-serif””; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:””Times New Roman””; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:””Times New Roman””; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} Presidenti Topi dhe elokuenca e tij spikatëse kanë rrokur zemrat e shqiptarëve

ose 2-  Çdo sondazh që bëhet në Shqipëri është po aq i besueshëm sa gomari që fluturon ose Berisha që premton transparencën e zgjedhjeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *