sa u tha më lart ka kohë që ka filluar të zbatohet. U kulmuan me 21 janarin dhe me 8 majin. Dy data që vendosën kthimin prapa të Shqipërisë nga pikëpamja e lirive dhe e të drejtave themelore të njeriut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *