Bie News 24

Sot në ditën e heshtjes ose më mirë territ informativ, vepron e djathta me një dorë të fshehtë dhe rrëzon bastionin që menduam se do të na mbetej i fundit ndër të fundit, atë të mediave opozitare. Lajmi do të bëhet i ditur pas zgjedhjeve dhe sigurisht do të kalojë në heshtje duke patur parasysh zhurmën e madhe paszgjedhore. News 24 sot është de facto pronë e të djathtës neofashiste shqiptare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *