Përpara se të ngremë Flamurin në dritare

perpara
Ne shqiptarët kemi pasur gjithmonë një bindje që na gudulis krenarinë. Bindjen se prej shekujsh, dielli del për të nxjerrë në pah bukurinë dhe fisnikërinë e tokës së shqiponjave. Veçse, këto vitet e fundit, kemi filluar të dyshojmë, kemi filluar të mendojmë se edhe dielli kur del ka si qëllim të na turpërojë, e të na tregojë me dritë dite se sa e shëmtuar po na duket Shqipëria sot. Deri në këtë vit të 100 të Pavarësisë, dyshimi po na kthehet ne konstatim. Duke uruar që konstatimi s’do të kthehet në bindje negative, do të ishte mirë që vetë ne të fillojmë të ndërtojmë një shoqëri dhe një shtet me të cilin të krenohemi pa as më të voglin dyshim. Continue reading “Përpara se të ngremë Flamurin në dritare”