ashtu siç qarkullon legjenda se përgjithësisht diplomatët e karrierës nuk duan të shkojnë në vende periferike. Por ja që aty i ra shorti dhe tani i duket se më tepër se si baba i kombit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *